replicas de relojes
replicas de relojes splash
Publicado por admin o 7 Xuño 2011

Presidente: D. Manuel Abelleira Argibay  presidente.pontevedra@coag.es
Tesoreira: Dña. María Pierres López tesorera.pontevedra@coag.es
Secretario: D. Anselmo Villanueva Peón secretario.pontevedra@coag.es
Podedes contactar directamente coa Xunta Directiva a través da seguinte dirección de correo:
xd.pontevedra@coag.es

 

Artigos etiquetados ‘Eslovenia’

Bevk Perović Arhitekti: Casa R, Bohinj, Eslovenia

Escrito por mpierres o 20 Agosto 2009

fachada-traseraEsta casa de campo, do estudio de arquitectura de Bevk Perovic Arhitekti, en Bohinj, Eslovenia,  combina un estilo contemporáneo con formas tradicionais inspiradas nas típicas casas alpinas.

A  casa conta cun revestimento realizado en tablas de madeira que ao deslizarse descubren grandes e pequenas aberturas que aproveitan ao máximo a luz natural. O interior da casa ten un diseño minimalista no que predomina a cor branca e os pisos de madeira. A escalera central que conecta os pisos ten a función adicional de dividir os ambientes. Vale destacar o acertado protagonismo dos aleros, usualmente excluidos norepertorio minimalista, pero tan útiles e  económicos como solución constructiva.

FAREWELL CHAPEL: OFIS ARHITECKTI

Escrito por mpierres o 21 Xullo 2009

chapel6A Farewell Chapel do cemiterio de Krasnja, aldea preto  de Lubiana, é unha obra de OFIS Arhiteckti, estudio de xovenes deseñadores eslovenos liderados por Rok  Oman e  Spela Videcnik.

A capela, construída ao lado do vello cemiterio, non é  confesional. Trátase  dun lugar onde poder aproximarse ao difunto e transcorre o tempo anterior á  sepultura nun ambiente simple e  acolledor. Asimesmo, estará dotado dunha serie de servicios (un gardaroupas, unha cociña e un baño). É un lugar onde poder velar o falecido sen distinción do seu crego e organizar un rito adecuado tamén a opciones laicistas.

 

Unha capela plural pensada para as necesidades e as tradicions dunha pequena comunidade local. OFIS non precisou do asesoramento  dun liturgista, non era preciso, pois o proxecto non o requería.

O proxecto recolle os estímulos propostos polo sitio e dascurvas de nivel da zona. Na  parte traseira  a delimitación a marca unha colina cun bosque, diante  un aterrazamento descendente  cara  o vello cemiterio, sobre o lado unha rampa de enlace entre a plataforma e a cuberta xardin. A forma polo tanto segue as liñas de traxectoria do paisaxe circundante e tres muros formados dividen os espacios envolvendo un pequeno ambiente interior. A curva de mampostería máis externa separa o elemento colinas do corpo construido.

That lineage can be seen in the Rolex Oyster fake watches Perpetual's straightforward and practical design. Legibility is cheap ralph lauren shirts strong and the dial design offers nothing more than is necessary to display the time.